Leren autorijden (starters)

Dus jij wilt voor het eerst auto leren rijden om snel dat felbegeerde roze kaartje in je bezit te krijgen?  Dan ben je bij Rijopleiding Shanaaya op het goede adres.

Als beginnende bestuurder leren wij je stap voor stap goed autorijden. Beginnende bestuurders kunnen gebruik maken van ons starterspakket. Het starterspakket is speciaal bedoeld voor mensen die geen of nauwelijks rijervaring hebben. Ook hier is het mogelijk om eerst te beginnen met het volgen van een proefles. Tijdens de

rijlessen leert de instructeur je verkeersinzicht te krijgen en bouwt dit steeds verder uit. Naast de voertuigbeheersing bespreken wij verschillende verkeerssituaties en het gedrag van medeweggebruikers.

Hoe snel kan je je rijbewijs halen?

Jij bepaalt de snelheid van je rijopleiding. Wil je meerdere keren per week afspreken? Wil je binnen een maand je rijbewijs halen? Of wil je in een rustige tempo de rijvaardigheden leren? Bij de rijopleiding Shanaaya is alles mogelijk! Na je proefrijles bepalen we samen hoeveel rijlessen jij nodig hebt om vol vertrouwen het rijexamen bij het CBR af te leggen.